20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

ΕΘΝΙΚΟΣ:Η εμφάνιση μας όμως αυτή μας γεμίζει με αισιοδοξία

By on 8 Νοεμβρίου, 2016 0 1259 Views

Με δελτίο τύπου ο Εθνικός Άχνας ενημερώνει για την εμφάνιση και την ήττα από τον Απόλλωνα, το πρόγραμμα στη συνέχεια, ενώ στάθηκε και σε λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις.

Αναλυτικά:

«Για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα μας είχε πολύ καλή απόδοση, διεκδίκησε μέχρι το τέλος το παιχνίδι αλλά δυστυχώς στο τέλος αδικήθηκε και δεν πήρε ούτε τον ένα τουλάχιστον βαθμό. Προσπάθησαν οι ποδοσφαιριστές μας στο μέγιστο βαθμό, προηγήθηκαν και μέχρι το 90΄ κρατούσαν το προβάδισμα απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Παρουσίασαν ένα καλοδουλεμένο σύνολο με καλό σύστημα και σωστό προσανατολισμό και φαίνεται να εμπεδώνουν την φιλοσοφία του καινούργιου προπονητή.

Η επόμενη μέρα όμως μας βρίσκει απογοητευμένους αλλά και προβληματισμένους αφού αδικηθήκαμε απο την τύχη. Πιστεύουμε ότι ο διαιτητής είχε πολλές λανθασμένες αποφάσεις με αποκορύφωμα την τελευταία φάση του αγώνα που δεχθήκαμε το τρίτο γκόλ αφού θεωρούμε πως δέν υπήρξε παράβαση.

Η εμφάνιση μας όμως αυτή μας γεμίζει με αισιοδοξία αφου οι ποδοσφαιριστές μας απόδειξαν ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. Η διακοπή είναι μια καλή ευκαιρία να ετοιμαστούν πλήρως όλοι οι ποδοσφαιριστές για τα τρία τελευταία παιχνίδια του πρώτου γύρου με Ανόρθωση εντός, Σαλαμίνα εκτός και Άρη εντός. Παιχνίδια που θέλουμε να έχουμε βαθμολογικό κέρδος και ξέρουμε πως πρέπει και πάλι να προσπαθήσουμε πάρα πολύ για να έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Δευτέρα και Τρίτη είναι μέρα ξεκούρασης και απο την Τετάρτη επαναρχίζουν οι προπονήσεις. Την Πραρασκεύη έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με την Καρμιώτισσα στο Δασάκι για να δοθεί η ευκαιρία στον προπονητή Ιβανάουσκας να δοκιμάσει κάποιους ποδοσφαιριστές αλλά και για μια καλή προπόνηση πριν το τελικό στάδιο της προετοιμασίας για τον δύσκολο αγώνα με την Ανόρθωση».