20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η ΑΕΛ βλέπει τα λάθη ,θα τα διορθώσει και θα προχωρήσει

Η ΑΕΛ βλέπει τα λάθη ,θα τα διορθώσει και θα προχωρήσει

By on 7 Νοεμβρίου, 2016 0 1419 Views

Απογοήτευση στον κόσμο της ΑΕΛ για την ήττα από την ΑΕΚ η οποία προκλήθηκε περισσότερο για το χρονικό σημείο του αγώνα που ήρθε σε συνδυασμό με το 1-1 με την ΑΕΖ.Για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΛ, μίλησε στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Θεόδωρος Αντωνίου.

Για την ήττα από την ΑΕΚ…

«Δυστυχώς κάναμε κάποια λάθη στο παιχνίδι και τα πληρώσαμε. Το πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε την ΑΕΚ μακριά από την εστία μας. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε το παιχνίδι στο ρυθμό που θέλαμε, όμως δυστυχώς χάσαμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κάποτε κάνεις λάθη και δεν τα πληρώνεις. Στα τελευταία παιχνίδια ότι λάθη κάναμε τα πληρώσαμε. Θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας για να επιστρέψουμε στις νίκες και να συνεχίσουμε την πορεία προς τους στόχους που έχουμε θέσει».

Για τη συνέχεια…

«Η ομάδα δεν πρέπει να επηρεαστεί, ούτε ο κόσμος. Ο δρόμος είναι μακρύς. Κανένας δεν πέτυχε το στόχο του από τον Νοέμβριο. Εκτός από ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ταξίδεψαν στη Λάρνακα το μήνυμα που θέλω αν στείλω στον κόσμο είναι ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στην ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν χωρά απογοήτευση. Θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας και να στρωθούμε στη δουλειά. Όλοι είναι απογοητευμένοι γιατί αξίζαμε κάτι παραπάνω στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Είμαι σίγουρος ότι με την επανέναρξη και το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ θα είμαστε πανέτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Πριν λίγες βδομάδες ανατρέψαμε αποτέλεσμα, τώρα μας το ανέτρεψαν».

Αν αποτελεί δικαιολογία το ότι η ομάδα έδωσε 3 αγώνες σε έξι μέρες…

«Δεν θέλω να δώσω συνέχει σε αυτό. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και προχωρά. Θα δούμε τα λάθη μας, θα τα διορθώσουμε και θα παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τα αγωνιστικά…

«Χάρης Κυριάκου και Αγκουινάλντο θα μπουν στο κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Εύχομαι ότι δεν θα έχουμε προβλήματα».