29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δραματική λύτρωση για τον Απόλλωνα(Μεγάλη ανατροπή στο φινάλε)

Δραματική λύτρωση για τον Απόλλωνα(Μεγάλη ανατροπή στο φινάλε)

By on 6 Νοεμβρίου, 2016 0 1072 Views

Μέχρι το 90΄έζωναν μαύρα φίδια τον Απόλλωνα και τον Πέδρο Εμμάνουελ αλλά το δραματικό και συγκλονιστικό φινάλε έφερε την μεγάλη ανατροπή και τη νίκη με 3-2 επί του Εθνικού που κρατά ζωντανό τον Απόλλωνα αλλά και τον Πέδρο Εμμάνουελ στη θέση του. Για άλλη μια φορά ο Απόλλωνας βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο χάνοντας στο ημίχρονο μέσα στο Τσίρειο με 0-2 από τον Εθνικό. Στο β΄ ημίχρονο ο Αγγελή μείωσε νωρίς ωστόσο η πίεση δεν έφερνε την ισοφάριση και όσο πλησίαζε το τέλος ακούγονταν γκρίνιες και ΄σως κάποιοι να περίμεναν εξελίξεις. Στο 90΄όμως ο Μπετόγιαν από κοντά και στις καθυστερήσεις ο Ντα Σίλβα με εκτέλεση φάουλ έφεραν τα κάτω πάνω και ο Απόλλωνας πήρε μια δραματική αλλά λυτρωτική νίκη δίνοντας ψυχολογική ανάσα για τη συνέχεια.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
33′ ΓΚΟΛ 0-1 Ο Ζελάγια άνοιξε το σκορ. Ο Κιπιάνι από αριστερά κέρδισε την κόντρα από τον Αγγελή στην περιοχή έκανε πίσω το γύρισμα και ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ.

ΓΚΟΛ 0-2 Αράουτ του Κυπριανού, η άμυνα του Απόλλωνα δεν έδιωξε ο Κατσαράβα με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι και στην επιστροφή της ο Ζελάγια με νέα κεφαλιά πέτυχε και άλλο γκολ για τον Εθνικό.

52′ ΓΚΟΛ 1-2 Σέντρα Μπεντόγια κεφαλιά του Αγγελή και ο Απόλλωνας μείωσε στο σκορ.

90′ ΓΚΟΛ 2-2 Φάουλ του Σακέτι κεφαλιά του Γκιέ ο Μπεντόγια από κοντά ισοφάρισε.

90+6 ΓΚΟΛ 3-2 Φάουλ του Ντα Σίλβα η μπάλα στα δίκτυα του Πρότσεκ.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Βάλε, Στυλιανού, Βασιλείου, Αγγελή, Ρομπέρζ, Σακέτι, Ντα Σίλβα, Μπεντόγια, Παπουλής (70′ Σαρδινέρο), Γκιέ, Μαγκλίτσα (83′ Πίεχ).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Πρότσεκ, Στόϊτσεφ, Ντόβπνια, Πιντσέλι, Κυπριανού, Φιλίπποφ, Ιλουρίτζε (31′ Κιπιάνι), Κρατσούνοφ, Χατζηβασίλης, Ζελάγια, Κατσαράβα (65′ Γκριγκαλάβα).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νεοκλέους Νικόλας (Κυριάκου Κυριάκος – Γεωργίου Παύλος, 4ος: Σπανός Χρίστος, Παρ.: Ιωάννου Μιχάλης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκιέ, Στυλιανού, Φανή – Πιντσέλι, Πρότσεκ

ΓΗΠΕΔΟ: Τσίρειο