26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Έδιωξε την κατάρα η Κυρία…Πρώτη νίκη εντός

By on 6 Νοεμβρίου, 2016 0 1190 Views

Η Ανόρθωση έδιωξε τα δαιμόνια που την κρατούσαν μακριά από νίκη στην έδρα της και σημείωσε την δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και την πρώτη στο Παπαδόπουλος.Κέρδισε την πολύ καλή Δόξα που ήταν ισάξια αντίπαλος  με 3-0 χάρη σε ένα εκπληκτικό γκολ του πολύ καλού Γκονζάλβες στο 13 ένα  του Καμπρέρα στο 66 και ένα του Σιβού στο 84.Η Δόξα είχε δύο δοκάρια στο β ημίχρονο και σε κάποια διαστήματα μέχρι το δεύτερο γκολ απειλούσε την Ανόρθωση που μετά το 2-0 έδιωξε το άγχος και μπορούσε να πετύχει και άλλο γκολ πριν γίνει το 3-0.

Η Ανόρθωση πέτυχε μιά νίκη ψυχολογίας που την βελτιώνει στη βαθμολογία .Φάνηκαν τα σημάδια της δουλειάς του Λέβι ωστόσο παρουσιάστηκαν πάλι και οι αδυναμίες σε κάποιες θέσεις για τις οποίες θα γίνει δουλειά στην διακοπή αλλά και στις μεταγραφές του Γεννάρη. Ο Γκονζάλβες  ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ανόρθωσης και εκτός απο το υπέροχο γκολ που πέτυχε είχε δοκάρι στο 82 και άλλες καλές ενέργειες.Ο Σιβού έδωσε λύσεις στην άμυνα και στο κέντρο και το γκολ που πέτυχε ήταν το επιστέγασμα της καλής του απόδοσης .

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Οικονομίδης, Ερέρο/Δημητρίου, Πουτζιουρής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρίστος Νικολαϊδης.

ΒΟΗΘΟΙ: Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Ιωάννης Λαζάρου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗΚόπριβετς, Γκάμπριελ, Γκιγιέρμε, Σιβού (88΄ Αγκιλάρ), Ερέρο, Βίκτορ, Πελέ, Οικονομιδης(65΄ Καλντερόν).Ράγιος, Γκονζάλβες, Καμπρέρα(80΄ Κυριάκου).

ΔΟΞΑ: Νέγκρι, Δημητρίου, Ρούντι, Κάστρο(46΄ Φοφανά), Γκόμες, Γουίλσον, Εντμάρ, Ενινφούλ, Πόλο, Πουτζιουρής(71΄ Γκονζάλες), Μπεμπέτο(68΄ Παγιές).