23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νέο ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό και τώρα περιμένει την Αλκή

Νέο ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό και τώρα περιμένει την Αλκή

By on 5 Νοεμβρίου, 2016 0 903 Views

Νικηφόρο το νέο ξεκίνημα του Ολυμπιακού .Η νίκη συνοδεύτηκε και με καλή εμφάνιση για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στον τυπικά γηπεδούχο και αξιόμαχο Εθνικό Άσσιας στο Μακάριο Στάδιο.
pavlos
O Χριστοδούλου ήταν σήμερα στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού με πολύ καλές προσπάθειες
…………………………………………………………………..,,,,,,,,,,
Ο Χρύσης Μιχαήλ ξεκίνησε με μια αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην ΠΑΕΕΚ (Ο Παύλος Χριστοδούλου πήρε θέση του Τσιακλή και είχε καλή απόδοση όσο αγωνίστηκε ενώ ήταν και ο παίκτης που κέρδισε το κόρνερ από το οποίο σκόραρε ο Τόρες το πρώτο γκολ). Στο 25΄ σε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε από δεξιά ο Πεχλιβάνης, ο Torres με θεαματικό τρόπο (ανάποδο ψαλίδι στο ύψος της μικρής περιοχής) κέρδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα ανοίγοντας το σκορ. Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού συνέχισε να είναι η ίδια, με την ομάδα μας να ελέγχει το παιχνίδι και να χάνει σωρεία κλασσικών ευκαιριών για διεύρυνση του σκορ. Στο 75 ΄ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του μετά από πολύ ωραία προσπάθεια από αριστερά και ασίστ του Πεχλιβάνη στον Torres, ο οποίος μέσα από την μεγάλη περιοχή δεν αστόχησε.
Αρχική ενδεκάδα: Hidi, Χριστοφίδης, Παπαστεριανός, Pina, Σαμάρας, Πολυκάρπου (80 Τσιακλής), Χριστοδούλου (70 Nino), Miguelito, Castro, Πεχλιβάνης, Torres (85 Παπαχαραλάμπους).
* Επόμενος αγώνας του Ολυμπιακού το ερχόμενο Σάββατο, 12/11/2016 στο Μακάριο Στάδιο στις 14.30 με αντίπαλο την πρωτοπόρο και αήττητη Αλκή Ορόκλινη.