25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Ο Πιέρος σφράγισε το εισιτήριο για τους 32

By on 4 Νοεμβρίου, 2016 0 826 Views

Με τον Πιέρο Σωτηρίου, μεγάλο πρωταγωνιστή το ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 1-0 της Αστάνα στο ΓΣΠ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας η νίκη για τους «γαλαζοκίτρινους» που είναι στην κορυφή με 9 βαθμούςκαι έχουν εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό το εισιτήριο  της πρόκρισης στους «32¨της διοργάνωσης.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση επιτεύχθηκε στο 69΄ με τον Πιέρο Σωτηρίου να τελειώνει ιδανικά τη φάση, μετά από σέντρα του Καρλάο και δικό του εξαιρετικό γύρισμα  και ψύχραιμο πλασέ. Στο κατέβασμα της μπάλας φάνηκε να κάνει χέρι όμως αυτό δεν αναρεί το ωραίο και χρυσό γκολ του Κύπριου άσου.

Πανάξια η επικράτηση του ΑΠΟΕΛ που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Οι Ελβετοί ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μπαμπού στο 67΄ μετά από σκληρό μαρκάρισμα στον Καρλάο.

 Στον άλλο σημερινό αγώνα του ομίλου, Αστάνα και Ολυμπιακός έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

Ο Ολυμπιακός είναι δεύτερο με 7 βαθμούς, ακολουθεί η Γιανγκ Μπόις με 4 και η Αστάνα με 2 βαθμούς.

Στην επόμενη αγωνιστική, στις 24 Νοεμβρίου, το ΑΠΟΕΛ παίζει εκτός έδρας με την Αστάνα και ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γιανγκ Μπόις.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ, Καρλάο, Λάγο, Μοράις, Βινίσιους, Μπρεσάν (59΄ Μπερτόλιο), Εφραίμ, Αλωνεύτης (66΄ Γιαννιώτας), Σωτηρίου (84΄ Ντε Καμάργκο)

 

ΓΙΑΝΓΚ ΜΠΟΪΣ: Μβογκό, Βον Μπέργκεν, Λέτζιακς, Ραβέ (65΄ Μπαμπού), Σικ, Σούτερ, Νούχου, Ζακάρια (80΄ Μπερτόνε), Κούμπο (80΄ Φράι), Σανόγκο, Οαρό

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Σεμπαστιέν Ντελφεριέ (Βέλγιο)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:Καρλάο/Λέτζιακς, Ζακάρια, Νούχου, Σανόγκο

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:Μπαμπού

ΓΗΠΕΔΟ:ΓΣΠ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:12.763