27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

ΙΝΤΙΑΚΕΘ:Η ΑΕΛ είναι ένας μεγάλος αντίπαλος

By on 4 Νοεμβρίου, 2016 0 770 Views

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο μεγάλο ντέρμπι την ΑΕΛ στο AEK ARENA (Σάββατο 05/11, 19:00). Ο προπονητής της πρωτοπόρου Imanol Idiakez, καθώς και ο Andre Alves έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.

«Είναι ακόμη μία δύσκολη πρόκληση. Ένας μεγάλος αντίπαλος, δυνατή ομάδα. Έχει δεχθεί μόνο τρία γκολ στο πρωτάθλημα, επομένως μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολη ομάδα είναι. Πρέπει να κάνουμε πολλά καλά πράγματα για να την κερδίσουμε. Είναι μία δυνατή ομάδα, καλά οργανωμένη, που αμύνεται σωστά με δυνατούς ποδοσφαιριστές, μία πολύ καλή ομάδα. Η ΑΕΛ θα διεκδικήσει επίσης τον τίτλο του πρωταθλήματος και για αυτό ξέρουμε ότι θα πρέπει να πάμε 100%, να πάμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και θα πρέπει να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου. Θέλω να τους καλέσω στο γήπεδο, θα είναι το πρώτο μας παιχνίδι χωρίς τον Joan και θέλουμε την νίκη για να την αφιερώσουμε σε αυτόν. Θα είναι πολύ σημαντική νίκη για μας εάν την πετύχουμε. Θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και θα χρειαστούμε την υποστήριξη του κόσμου. Εάν την έχουμε όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Είναι ένα δυνατό παιχνίδι, ξέρουμε καλά την ΑΕΛ, μία ομάδα που δουλεύει σκληρά και δύσκολα δέχεται γκολ. Εμείς συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση μετά το προηγούμενο ντέρμπι και θέλουμε να συνεχίσουμε ακόμη πιο σκληρά και πάλι στην έδρα μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ήταν πολύ καλός ο τρόπος που οι φίλαθλοι μας υποστήριξαν στο προηγούμενο παιχνίδι. Είναι σημαντικό για μας τους ποδοσφαιριστές να έχουμε και πάλι μία τέτοια ατμόσφαιρα. Κάθε ποδοσφαιριστής δίνει το 100% και όταν έχουμε τέτοια υποστήριξη από τον κόσμο, τα πράγματα μπορεί να είναι ακόμη καλύτερα για μας», δήλωσε ο Βραζιλιάνος επιθετικός.