26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Φιλική ήττα στη Μολβαδία για ντην Εθνική Futsal

By on 2 Νοεμβρίου, 2016 0 1220 Views

Με ήττα της Εθνικής μας με 5-1 από την αντίστοιχη ομάδα της Μολδαβίας ολοκληρώθηκε ο αποψινός φιλικός αγώνας στο Futsal Arena FMF.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν το πρώτο κάτω από την καθοδήγηση του Άθου Στυλιανού και η Εθνική μας παρουσιάστηκε με σημαντικές αλλαγές σε αυτό το καινούριο ξεκίνημα.

Είναι αξιοσημείωτο ότι εννέα από τους δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη Μολδαβία για πρώτη φορά αγωνίστηκαν με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μέσα από τέτοια φιλικά τα συμπεράσματα που βγαίνουν είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και πολύ περισσότερο σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής μας, που ξεκίνησε ένα νέο κύκλο δουλειάς με στόχο το καλύτερο δυνατό σε όλα τα επίπεδα.

“Το αποτέλεσμα σίγουρα μας στενοχωρεί όμως δεν μας απογοητεύει. Δείχνει ότι έχουμε πολλά να κάνουμε σε αυτή τη νέα διαδρομή που αρχίσαμε με στόχο την πρόκριση μας στις επόμενες ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις.

Θα συγκεντρωθούμε τώρα για το αυριανό φιλικό παιχνίδι και αναγνωρίζουμε ότι έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε για να φτάσουμε στο σημείο που θα μας επιτρέψει να έχουμε υψηλές βλέψεις”, δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο εκ των αρχηγών της ομάδας Τάσος Σκαμπύλης.

Οι Μολδαβοί άνοιξαν το σκορ στο 2′ με τον Burdujel και η Εθνική μας ισοφάρισε με τον Μανώλη Μανώλη στο 7ο λεπτό.

Με τη σέντα οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι με τον Lascu και στο 9ο λεπτό ο Obada ανέβσε το δείκτη του σκορ στο 3-1, αποτελέσμα ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Obada πέτυχε το 4-1 για τους Μολδαβούς και στο 33′ ο Nicolaiciuc, σε στιγμές που πίεζε η Εθνική μας για μείωση του σκορ πέτυχε το 5-1.

Ο φιλικός αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει της συμμετοχής τους στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Κύπρος: Σκαμπύλης, Χατζηγεωργίου, Κουλουμπρής, Στεργιόπουλος, Τσακανιάς (αρχική πεντάδα), Κόκκινος, Κοντοδήμητρος, Κουππαρή, Μανώλη, Ομήρου, Περικλέους, Στυλιανού.

Δεν δόθηκε χρόνος συμμετοχής μόνο στον τερματοφύλακα Πάρι Ψηλογένη καθώς και στον Θεοφάνη Χαρή που αντιμετώπιζε μικροπρόβλημα τραυματισμού.