25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στις 3 Δεκεμβρίου θα μάθουμε τους νέους αντιπάλους της Εθνικής Παίδων

Στις 3 Δεκεμβρίου θα μάθουμε τους νέους αντιπάλους της Εθνικής Παίδων

By on 1 Νοεμβρίου, 2016 0 1052 Views

Ο Γερολέμου πέτυχε το 2-0 με το Γιβραλτάρ και πανηγυρίζει.
———————–

Στις 3 Δεκεμβρίου θα γίνουν γνωστοί οι επόμενοι αντίπαλοι της Εθνικής Παίδων U-17. Για τότε έχει προγραμματιστεί από την UEFA η κλήρωση του Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τη συμμετοχή 32 ομάδων.

Η κλήρωση θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας. Οι ομάδες θα χωριστούν σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων και στην τελική φάση που θα γίνει το Μάιο του 2017 στην Κροατία, θα περάσει η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο και οι επτά καλύτερες δεύτερες. Οι 15 αυτές ομάδες μαζί με τη διοργανώτρια, θα αποτελέσουν τη δεκαεξάδα της τελικής φάσης.

Οι 31 ομάδες θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στον Elite Round από τους προκριματικούς ομίλους ενώ η Γερμανία ως πρώτη στην κατάταξη της UEFA, πέρασε απευθείας στον Elite Round.

Στην πρώτη προκριματική φάση, σχηματίστηκαν 13 όμιλοι και έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες στους 12. Εκκρεμεί ο 12ος όμιλος οι αγώνες του οποίου αρχίζουν σήμερα στο Ισραήλ.

Μέχρι στιγμής έχουν προκριθεί οι ακόλουθες 24 ομάδες:

Αυστρία, Λευκορωσία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Κύπρος, Φινλανδία, Νησιά Φαρόε, Αγγλία, Γαλλία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σκοτία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Τουρκία.

Θα προκριθούν άλλες δύο από το 12ο όμιλο ενώ, όταν ολοκληρωθούν όλοι οι προκριματικοί αγώνες, θα ξεκαθαρίσει και ποιες πέντε ομάδες θα προκριθούν ως καλύτερες τρίτες. Το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει οριστικά στις 6 Νοεμβρίου.