28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Είδαμε ένα μικρό δείγμα γραφής του Λέβι.Η νίκη δινει χρόνο και ηρεμία στην Ανόρθωση

Είδαμε ένα μικρό δείγμα γραφής του Λέβι.Η νίκη δινει χρόνο και ηρεμία στην Ανόρθωση

By on 1 Νοεμβρίου, 2016 0 1023 Views

Είδαμε ένα μικρό δείγμα γραφής του Λέβι.Η νίκη δινει χρόνο και ηρεμία στην Ανόρθωση

Για τη χθεσινή νίκη της Ανόρθωσης επί της Αναγέννησης και για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της βαρωσιώτικης ομάδας Σάββας Πηλακούτας. Οι δηλώσεις του:

«Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, δείξαμε υπομονή ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε πριν το κλείσιμο του ημιχρόνου και στην συνέχεια γυρίσαμε το παιγνίδι με το γκολ έμπνευση του Γκονσάλβες».

Για τη σημασία της νίκης: «Ελπίζουμε το γκολ που πέτυχε να τον βοηθήσει και ψυχολογικά και στο θέμα της αυτοπεποίθησης δείχνει να ανεβαίνει και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι, ήταν ένα φανταστικό γκολ από τα καλύτερα που έχουμε δει φέτος, ο ίδιος είπε ότι αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο και δεν ήταν τυχαίο αυτό, γιατί ο κόσμος είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα και τους ευχαριστούμε».

Για τη δουλειά Λέβι: «Είδαμε ένα πολύ μικρό δείγμα γραφής του Ρόνι Λέβι, κέρδισε χρόνο και ηρεμία, ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος που κέρδισε και άρχισε με νίκη τη δεύτερη του θητεία στην Ανόρθωση».

Για τη συνέχεια: «Ακόμη δεν κάναμε κάτι, πρέπει να υπάρξει συνέχεια και συνέπεια, πρέπει να κερδίσουμε και την Δόξα και μετά θα είναι η διακοπή για να μπορεί να δουλέψει καλύτερα ο προπονητής με τους ποδοσφαιριστές, για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε, έχουμε μεν αδυναμίες, αλλά υπάρχει και ποιότητα, περιμένουμε περισσότερα.

Είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει, αλλά πρέπει να κερδίσουμε και το επόμενο παιγνίδι, για να βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια για να ικανοποιούμε και τον κόσμο μας».

Για διαιτησία: «Τα είπατε εσείς, εμείς δεν θέλουμε να σχολιάσουμε κάτι…»

Για το ματς με Δόξα: «Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε για πρώτη φορά στη 2η σερί νίκη, θέλουμε την πρώτη νίκη στην έδρα μας, θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση κι αυτό θα μας βοηθήσει».

Αγωνιστικά: «Ο Καλό θα είναι εκτός, θα αξιολογηθεί η κατάσταση του Κολούνγκα, όταν υπάρξουν νεώτερα θα ενημερώσουμε. Υπάρχει αποθεραπεία σήμερα»

Για σκέψεις μεταγραφικές ενόψει Ιανουαρίου: «Η προσοχή είναι στραμμένη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και πως θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε καλύτερα».