16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πρόκριση με ρεκόρ για τους λεβέντες της Εθνικής Παίδων

Πρόκριση με ρεκόρ για τους λεβέντες της Εθνικής Παίδων

By on 31 Οκτωβρίου, 2016 0 986 Views

Οι διεθνείς μας πανηγυρίζουν το πρώτο τέρμα που πέτυχε ο Κατσαντώνης.
—————————

Από νίκη σε νίκη η Εθνική μας ομάδα των Παίδων U-17.

Στον τρίτο της αγώνα της και τελευταίο αγώνα στον 11ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, νίκησε με 2-0 το Γιβραλτάρ και ολοκλήρωσε τη διοργάνωση πρώτη, με τρεις νίκες σε ισάριθμούς αγώνες και με μηδέν παθητικό!Οι τρείς νίκες αποτελούν ρεκόρ και η πρόκριση ήρθε μετά από 10 χρπόνια.

Εξαιρετικά επιτεύγματα από την ομάδα του Γιάννη Οκκά η οποία έδειξε πως έχει δυνατότητες για πολύ μεγάλα πράγματα και πως, στον Elite Round τον ερχόμενο Μάρτιο η παρουσία της δεν θα είναι τυπική.

Παρά το γεγονός ότι η Κύπρος είχε εξασφαλίσει την πρόκριση από την προηγούμενη αγωνιστική, οι νεαροι διεθνείς μας αγωνίστηκαν με σοβαρότητα και έφτασαν δίκαια στη νίκη με 2-0 ενώ μπορούσαν να πετύχουν και περισσότερα τέρματα.

Στο 32ο λεπτό ο Ανδρέας Κατσαντώνης με πλασέ άνοιξε το σκορ για την Εθνική μας. Προηγήθηκε σουτ του Λουκά και ασταθής απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο 44′ από καρφωτή κεφαλιά του Ελισσαίου Ανδρέου, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι ενώ το 2-0 το πέτυχε ο Γερολέμου στο 45′ με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή.

Κύπρος (Γ. Οκκάς): Κ. Κωνσταντίνου, Κ. Καραγιάννης, Α. Ελισσαίος, Μ. Ιωάννου, Π. Λουκά (59′ Μ. Γενεθλίου), Γ. Γερολέμου, Μ. Χριστοδούλου, Χ. Σωκράτους, Ν. Ραουνάς (52′ Δ. Τουμάζου), Χ. Σιέλης, Α. Κατσαντώνης (41′ Πικής).

Αναπληρωματικοί: Ρ. Πιττάτζιης, Σ. Κωνσταντίνου, Α. Μιχαήλ, Α. Χρυσοστόμου.