19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

ΟΚΚΑΣ:Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας

By on 31 Οκτωβρίου, 2016 0 1000 Views

Πανηγυρικό στιγμιότυπο μετά το τέλος του αγώνα.
———————

Έκρηξη χαράς και ενθουσιασμού μετά το τέλος του αγώνα με το Γιβραλτάρ για την Εθνική μας ομάδα των Παίδων. Για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους τουρνουά, η ομάδα μας καταφέρνει όχι απλά να προκριθεί, αλλά να τερματίσει πρώτη, χωρίς να δεχτεί τέρμα και με τρεις νίκες σε ισάριθμούς αγώνες!

“Πετύχαμε σπουδαία πράγματα σε αυτό το τουρνουά. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας, είμαστε περήφανοι για το Εθνόσημο που φοράμε. Η 31η Οκτωβρίου 2016 περνά στην ιστορία ως η πιο σημαντική μέρα για την Εθνική Παίδων αλλά είναι και από τις σημαντικότερες σε εθνικό ποδοσφαιρικό επίπεδο γενικότερα. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου, τους συνεργάτες μου αλλά και την Ομοσπονδία που είναι συνεχώς δίπλα μας”, δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννος Οκκάς, για να προσθέσει:

“Δίκαια τερματίσαμε πρώτοι αφού είχαμε σταθερά καλή απόδοση σε όλους τους αγώνες. Ιδίως στο σημερινό παιχνίδι με το Γιβραλτάρ δεν εφησυχάσαμε. Ήμασταν σοβαροί, δείξαμε χαρακτήρα και το γεγονός αυτό με ικανοποίησε. Τώρα, περιμένουμε την κλήρωση για τον Elite Round. Θα είναι μια ξεχωριστή διοργάνωση. Θα δούμε τους αντιπάλους μας και θα προετοιμαστούμε, σίγουρα έχοντας στόχους και εκεί.

Ο Γιάννος Γερολέμου που πέτυχε το δεύτερο γκολ δήλωσε: “Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας, τον προπονητή μας, όλους όσους αποτελούν αυτή την ομάδα. Δεν σταματάμε εδώ, τώρα αρχίζουμε”.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Κατσαντώνης που άνοιξε το σκορ, είπε: “Σε αυτό το τουρνουά αποδείξαμε πολλά πράγματα και είμαστε περήφανοι για ότι έχουμε πετύχει. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και στον Elite Round”.