25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Νίκη με ανατροπή και γκολάρα η Ανόρθωση

By on 31 Οκτωβρίου, 2016 0 1012 Views

Εκτός έδρας νίκη και πάλι με ανατροπή για την Ανόρθωση στην πρώτη του Λέβι στον πάγκο της κέρδισε την Αναγέννηση 2- 1 αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ όπως και στον αγώνα στο Τσίρειο με τον Άρη.Η νίκη ήρθε από ένα εκπληκτικό γκολ του κορυφαίου επιθετικού της στο παιγνίδι ,του Γκονζάλβες στο 81 ο οποίος δημιούργησε και το πρώτο ενώ εδικαιούτο και πέναλτι στο 67.

Η Αναγέννηση με τον Πουρσαιτίδη στον πάγκο της ,πάλεψε και έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Ανόρθωσης στο 4 και προηγήθηκε με γκολ υου Γουέσλεμ που πέρασε στην πλάτη του Γκιγέρμε και εκτέλεσε τον Κόπριβετς.Η αντίδραση της Ανόρθωσης έφερε την ισοφάριση στο 39 με τον Πελέ και στο β ημίχρονο  είδαμε αυτό που περιμέναμε.Υπετοχή και πίεση από την Ανίρθωση και σθεναρή άμυνα από την Αναγέννηση που δεν επέτρεπε δημιουργία ευκαιριών στην Ανόρθωση παρά την υπεροχή της..Στο 81 ο Γκονζάλβες που είχε πολλά κέφια  με ένα εξαιρετικό κοντρόλ  και ανάποδο ψαλιδάκι στην κίνηση πέτυχε το 2-1 για την Ανόρθωσηπου εδικαιούτο τη νίκη.

Μέτρια η διαιτησία του Χαρ..Σκαπούλλη που πέραν των άλλλων λαθών του στο παιγνίδι στο 67 αρνήθηκε καθαρό πέναλτι στην Ανόρθωση όταν κρατήθηκε ο Γκονζάλβες που ήταν έτοιμος να σκοράρει επιβαρύνοντας την προκατάληψη που έχουν στην Ανόρθωση στο πρόσωπο του.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μάστρου, Μπαρμπούδης, Ευθυμίου, Ντιαλό, Αναστασίου, Γιουσπασιάν, Νατσιόπουλος (88΄ Κάλεζιτς), Θεράποντος (77΄ Χριστοδούλου), Γουέσλεμ, Μπριτζίτο, Φουρτάδο (88΄ Ράτκοβιτς)

Στον πάγκο: Βιέιρα, Γιαννακού, Μάρισιτς, Φωτίου, Κολάνης, Σωτηρίου, Χατζηγιαννακού, Σλόουε  

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Ρόνι Λέβι): Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Ερέρο, Σιβού, Γκιγιέρμε, Βίκτορ, Οικονομίδης (62΄ Κυριάκου), Πελέ (89΄ Καλντερόν), Ράγιος, Γκονσάλβες (90΄+2 Νικολάου), Καμπρέρα

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Αριστοτέλους, Αγκιλάρ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σκαπούλλης Χαράλαμπος (Νικήτα Στέλιος – Χρίστου Ε. Χρίστος), 4ος Διαιτητής:  Αργυρού Μ. Ανδρέας, Παρατηρητής Διαιτησίας: Λοϊζου Λοϊζος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φουρτάδο, Μπριτζίτο, Γιουσπασιάν / Πελέ

ΓΗΠΕΔΟ: «Τάσος Μάρκου»

ΘΕΑΤΕΣ: 500