24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Αγωνιούμε για τον Τομάς

By on 31 Οκτωβρίου, 2016 0 1079 Views

Αγωνία στην ΑΕΚ για τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Χουάν Τομάς και το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης.

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξειδικευμένων ιατρικών εξετάσεων. Θα δούμε τα επόμενο βήματα και θα ενημερώσουμε. Εκ πρώτης φαίνεται να είναι σοβαρό το πρόβλημα του. Το είπε και ο ίδιος στο Instagram. Είμαστε στο πλευρό του τον στηρίζουμε και θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες στον Απόλλωνα για τις ευχές. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο. Στη συνέχεια θα δούμε τα επόμενα βήματα. Είναι από τις φάσεις που επισκιάζουν ένα παιχνίδι. Από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ σοκαριστικός ο τρόπος που τραυματίστηκε και είναι κάτι που δεν το εύχεσαι για κανένα. Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα μάθουμε το διάστημα που θα μείνει εκτός και θα ενημερώσουμε τον κόσμο. Δουλειά όλων είναι δουλέψουν για να καλυφθεί το κενό του. Υπάρχει βάθος και επιλογές στην ομάδα. Μέσα από τη συλλογική δουλειά πιστεύουμε ότι θα βρεθούν οι λύσεις. Χρειάζεται υπομονή μέχρι να επιστρέψει γερός και σιδερένιος» ανέφερε στον Super Sport FM, o εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Για το αγωνιστικό μέρος του ντέρμπι…

«Από το αποτέλεσμα δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, όμως, είναι καλό στο τέλος της ημέρας να μην χάνεις. Και αυτό έγινε το Σάββατο. Το θετικό είναι ότι δεχθήκαμε το γκολ και άμεσα καταφέραμε να ισοφαρίσουμε».

Για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ…

«Είναι το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι στο «ΑΕΚ Αρένα». Πάμε έχοντας επίγνωση των δυσκολιών. Το χθεσινό αποτέλεσμα ενδεχομένως να πεισμώσει την ΑΕΛ. Θα πρέπει με τη σιερά μας να εμφανιστούμε καλύτεροι. Θα πρέπει να καλύψουμε και το κενό του Τομάς. Έχοντας τη στήριξη του κόσμου, πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».