29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

ΟΚΚΑΣ:Απέκτησα 30 παιδιά στην Εθνική Παίδων.(Τι είπε για την επιστροφή του Λέβι)

By on 27 Οκτωβρίου, 2016 0 1625 Views

Ο Γιάννος Οκκάς οδήγησε την Εθνική Παίδων στη νίκη επί της Λευκορωσίας κάνοντας το καλύτερο ξεκίνημα αφού πλέον είναι κοντά στην πρόκριση αλλά μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM κρατώντας χαμηλούς τόνους για την Εθνική παίδων, ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ, και για την επιστροφή Ρόνι Λέβι στην Ανόρθωση

«Κάναμε αρχή με το δεξί, πήραμε μια σημαντική νίκη την οποία αν διαχειριστούμε σωστά ίσως να μιλάμε για μια νίκη χρυσάφι. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι επειδή όλες οι ομάδες βελτιώνονται είμαστε και εμείς υποχρεωμένοι να βελτιωθούμε. Αυτό που με χαροποίησε είναι ότι είδα τα παιδιά να μπαίνουν σε έναν δρόμο σωστό και φωνάζουμε «παρών» είπε αρχικά ο κ. Οκκάς.

Τι σημαίνει σωστός δρόμος;
«Σωστός δρόμος σημαίνει ότι η ομοσπονδία έχει πάρει μια σημαντική απόφαση πριν λίγους μήνες για να εφαρμόσουμε μια καινούρια φιλοσοφία με στόχο το καλό των Εθνικών ομάδων. Είναι μια φιλοσοφία που θέλει χρόνο, αυτό που κάναμε εμείς είναι ένα μικρό βήμα και προχωράμε. Μέσα από τις εμφανίσεις και την σωστή δουλειά θα έρθουν και τα αποτελέσματα και οι διακρίσεις»

Πιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα γι’ αυτά τα παιδιά;
«Το πιο σημαντικό γι’ αυτά τα παιδιά είναι οι παραστάσεις και τα εφόδια που θα πάρουν να τους βοηθήσουν να ανεβάσουν επίπεδο με στόχο την Εθνική ανδρών. Έχουμε πολύ καλό υλικό, πάντα είχαμε καλό υλικό σε αυτές τις ηλικίες. Τώρα είμαι προπονητής αυτής της Εθνικής και ομολογώ ότι είμαι και τυχερός καθώς έχω πολύ καλούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές. Θέλω να βοηθήσω τα παιδιά να διακριθούν στην ηλικία τους αλλά στόχος είναι να βγάλουμε ποδοσφαιριστές για το μέλλον. Θέλουμε να δούμε έναν νέο Λάιφη, έναν νέο Χριστοφή, έναν νέο Μακρίδη».

Για την μάχη της πρόκρισης…
«Αν κρίνουμε από την δυναμικότητα των αντιπάλων στα χαρτιά, φαβορί είναι το Βέλγιο στον όμιλο και λέγαμε ότι η πρόκριση θα κρινόταν ανάμεσα σε εμάς και την Λευκορωσία. Θα σεβαστούμε όλους τους αντιπάλους, όπως θα σεβαστούμε το Βέλγιο θα σεβαστούμε και το Γιβραλτάρ».

**«Μαθηματικά από τους τέσσερις βαθμούς και πάνω είσαι στην επόμενη φάση. Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ότι θα χτυπήσουμε και στα δυο παιχνίδια. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να δει το παιχνίδι με το Βέλγιο, να αγκαλιάσει τα παιδιά και να τους δώσει την ώθηση για να πάρουν τη νίκη».

Είδαμε όλους τους ποδοσφαιριστές να πανηγυρίζουν μαζί σου, φαίνεται ότι υπάρχει καλό κλίμα σε αυτή την Εθνική…
«Από την πρώτη προπόνηση στις 18 Ιουλίου απέκτησα 30 παιδιά, μέχρι τότε είχα έναν γιο και μια κόρη».

Για το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ…
«Μιλάμε για τις δυο καλύτερες ομάδες της Κύπρου. Η ΑΕΚ είναι σε πολύ καλό δρόμο, το ΑΠΟΕΛ και αυτό γνωρίζουμε πόσο δυνατό είναι με πολύ καλό υλικό. Θα γίνει ένα παιχνίδι για το οποίο δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη. Το περιμένουμε όλοι να το δούμε. Θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, αυτό περιμένω και εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει».

Για την παρουσία της Ανόρθωσης και τον Ρόνι Λέβι…
«Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν είναι η Ανόρθωση που ξέρουμε, η Ανόρθωση που περιμένει ο κόσμος. Το πρώτο που πρέπει να βάλει ο κύριος Λέβι είναι πειθαρχία. Είναι λάτρης της πειθαρχίας. Δεν θα αφήσει να περάσουν πειθαρχικά παραπτώματα και θα δείτε αμέσως την αλλαγή. Θα την ανεβάσει την Ανόρθωση ο κύριος Λέβι».