26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Ο Πιέρος είχε τη λύση για το ΑΠΟΕΛ

By on 24 Οκτωβρίου, 2016 0 997 Views

Το ΑΠΟΕΛ έδωσε συνέχεια στις νίκες κόντρα στον Εθνικό Άχνας με σκορ 2-0, αγώνας που ολοκλήρωσε την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta. Οι πρωταθλητές, πανηγύρισαν την έβδομη φετινή νίκη σε οχτώ αγώνες και συνεχίζουν σε απόσταση δυο βαθμών από την κορυφή και την ΑΕΚ με την οποία θα τα πουν την επόμενη αγωνιστική στην ΑΕΚ Αρένα.

Τα γκολ της νίκης των γαλαζοκιτρινων πέτυχε ο Πιέρος Σωτηρίου 56΄, και 75΄, μετά από ασίστ των Μιλάνοφ και Αλωνεύτη.

Να αναφέρουμε ότι ο Εθνικός ήταν πάρα πολύ καλός και έχασε τεράστιες ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκόλ και να μπεί μπροστά στο σκορ και στο τέλος αυτό ήρθε να πληγώσει την ομάδα της Άχνας. Ο Εθνικός πλήρωσε την ατυχία και την αστοχία του και το ΑΠΟΕΛ με την ποιότητα του κατάφερε να κτυπήσει δυο φορές με τον Σωτηρίου και να αφήσει τον Εθνικό με την καλή εμφάνιση.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Μιλάνοφ, Μερκής, Αλεξάνδρου, Αρτυματάς, Μπερτόλιο (60΄ Μπρεσάν), Βινίσιους, Γιαννιώτας (60΄ Εφραίμ), Αλωνεύτης, Σωτηρίου (80΄ Ντε Καμάργκο)

Στον πάγκο:Βάτερμαν, Λάγο, Ορλάντι, Λάτσι, Μοράις, Σέρτζιο, Ιωάννου, Βάντερ

ΕΘΝΙΚΟΣ:Πρόσεκ, Στόιτσεφ, Πιντσέλι (46΄Χατζηβασίλης), Κιπιάνι (68΄ Αράμπαλ), Κατσιαράβα, Ιλουρίτζε, Κυπριανού, Φιλίποφ, Κρατσούνοφ, Ντόβνια (76΄ Πογιατζής), Ζελάγια

Στον πάγκο:Χάτζιαρος, Κονέ, Κουής, Ηλία, Παπαγεωργίου, Μουλαζίμης, Αρέστη, Κουκουμάς

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:Τσούκκας Αβραάμ (Χρίστου Αριστείδης – Σπανός Χριστάκης), 4ος: Νικολαϊδης Χρίστος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:Μπερτόλιο, Μιλάνοφ /Στόιτσεφ, Κρατσούνοφ (4η)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 4.870