28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Της πήρε την μπουκιά…Στο φινάλε ο Ερμής στέρησε τη νίκη από την Ανόρθωση

Της πήρε την μπουκιά…Στο φινάλε ο Ερμής στέρησε τη νίκη από την Ανόρθωση

By on 23 Οκτωβρίου, 2016 0 1143 Views

Η Ανόρθωση με πολλές απουσίες και με μια 11αδα που μόλις βγήκε με εσωτερικές αλλαγές έκανε την καλύτερη εμφάνιση της και άγγιξε τη νίκη αφού προηγήθηκε 2-0 δίκαια στο ημίχρονο όμως στο τέλος έμεινε από δυνάμεις και χωρίς βοήθεια από τον πάγκο δέχθηκε την ισοφάριση από τον Ερμή στις καθυστερήσεις του αγώνα .Ένας Ερμής που είχε τα δικά του προβλήματα με 3 αναγκαστικές αλλαγές. Η Ανόρθωση που και στο 2-1 έχασε ευκαιρία για να πετύχει τρίτο γκολ έχει δικαιολογημένα παράπονα από τον διαιτητή Βασίλη Δημητρίου που στο β΄ ημίχρονο έκανε αβίαστα λάθη ενώ το σοβαρότερο λάθος του ήταν η ατολμία να δείξει την δεύτερη κίτρινη στον αμυντικό του Ερμή Μπενγκά που είδε κίτρινη στη φάση του πέναλτι και μετά από λίγο έκανε φάουλ και ο διαιτητής έβγαλε την κίτρινη από το τσεπάκι όμως αντί σε αυτό την έδειξε τον Χριστοφή ..για διαμαρτυρία. H Ανόρθωση σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα άξιζε τη νίκη γιατί τα έδωσε όλα και έπαιξε με πάθος. Έχασε από ατυχία τη νίκη και από έλλειψη δυνάμεων στα τελευταία λεπτά έχοντας και τα παράπονα από την διαιτησία.Κυρίως όμως δεν είχε βοήθεια από τον πάγκο στη διαχείριση του αγώνα στο β΄ημίχρονο .
Ο Ερμής ήταν μέτριος στο Α΄ ημίχρονο και στο Β΄ ημίχρονο βελτιωμένος και για άλλη μια φορά πήρε κέρδος στο φινάλε .

Ο Γκονζάλβες με πέναλτι άνοιξε το σκορ για την Ανόρθωση στο 22′ για να πετύχει το 2-0 Καμπρέρα στο 25′. Ο Άλμπα με πέναλτι στο 71′ μείωσε σε 2-1 για να ισοφαρίσει για τον Ερμή ο Ντα Σίλβα με κεφαλιά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων
ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Ερέρο, Νικολάου, Γκιγέρμε, Βίκτορ, Οικονομίδης, Καλντερόν (63΄ Σιβού), Καμπρέρα, Κολούνγκα, Γκονσάλβες (88΄ Αριστοτέλους)

ΕΡΜΗΣ:Τσερνάουσκας, Χριστόφ, Ντε Βρίσε, Χριστοφή, Μπενγκά (46΄ Αρτάμπε), Μαϊσουράτζε (84΄ Κέζος), Μαρτίνιουκ, Άλμπα, Ντε Μέλο, Ντα Σίλβα, Αλεξίου (14΄ Χόι)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:Δημητρίου Βασίλης (Ανδρέου Π. Ανδρέας – Τζιωρτζής Ομηρος), 4ος: Αθανασίου Νικόλας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Nικολάου,Καμπρέρα/Μπενγκά, Χριστοφή

ΓΗΠΕΔΟ: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

ΘΕΑΤΕΣ: 3.000