25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

ΙΝΤΙΑΚΕΘ:Πρέπει να είμαστε , σοβαροί και να κάνουμε καλή δουλειά

By on 21 Οκτωβρίου, 2016 0 1557 Views

8η στροφή του πρωταθλήματος και η πρωτοπόρος ΑΕΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΖ Ζακακίου στο Παφιακό (Κυριακή 23/10, 18:00). Ο προπονητής της Imanol Idiakez, καθώς και ο Javier Garrido έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι στην ιστοσελίδα του σωματείου:

«Είναι μία πρόκληση για μας, η επόμενη πρόκληση. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι και επικεντρωμένοι στον στόχο, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ελπίζουμε να κερδίζουμε και να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας, δίνοντας συνέχεια στο καλό μομέντουμ, την καλή ψυχολογία που επικρατεί μετά το πρώτο μας παιχνίδι στο νέο μας γήπεδο. Είμαστε έτοιμοι, ξέρουμε ότι κάθε αντίπαλος δίνει το 100% απέναντι σε μας και θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα μας κερδίσει, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και να κάνουμε καλή δουλειά για να κερδίσουμε. Πάντα είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου, ήταν φανταστικός στο πρώτο μας παιχνίδι στο ΑΕΚ Αρένα, τους νιώσαμε κοντά μας, επικρατεί αυτό το συναίσθημα ακόμη, ήταν πραγματικά φανταστικοί. Ξέρουμε ότι είναι μακρινό το ταξίδι στην Πάφο, όμως τους περιμένουμε, γιατί ξέρουμε ότι όταν τους έχουμε κοντά μας είμαστε πιο ισχυροί. Πρέπει να είναι περήφανοι για την δουλειά που γίνεται και θέλουμε να κερδίσουμε για αυτούς», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Για μας είναι το ίδιο, όπως σε κάθε παιχνίδι. Προερχόμαστε από ένα καλό σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων, νομίζω η ομάδα δουλεύει σκληρά, ο καθένας από μας. Ο στόχος μας είναι να πάμε εκεί, να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και προφανώς να επιστρέψουμε στο σπίτι με τους τρεις σημαντικούς βαθμούς της νίκης. Για να είμαι ειλικρινής η ατμόσφαιρα στο πρώτο μας παιχνίδι στο γήπεδο μας ήταν φανταστική. Όλοι ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι που είχαμε ένα σχεδόν γεμάτο γήπεδο στο… ντεμπούτο του. Ευτυχώς ακόμη κι όταν παίζουμε εκτός έδρας ο κόσμος μας μπορεί να μας βοηθήσει. Είμαστε σε καλή θέση και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτή και κάθε λεπτομέρεια μπορεί να παίξει το δικό της ρόλο. Η βοήθεια του κόσμου είναι μία σημαντική λεπτομέρεια. Βεβαίως το πιο σημαντικό είναι να αποδώσει η ομάδα καλά και να επιστρέψουμε σπίτι με τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς ανυπομονούμε να αγωνιστούμε και πάλι στο γήπεδο μας», δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός.