19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Πρώτη ήττα με μέτρια εμφάνιση για το ΑΠΟΕΛ

By on 20 Οκτωβρίου, 2016 0 922 Views

 

Το γρήγορο και εξαιρετικό γκολ του Εφραίμ δεν ήταν αρκετό να δώσει κέρδος στο ΑΠΟΕΛ που δέχθηκε την πρώτη του ήττα στην φάση των ομίλων στην Ελβετία από την Γιανγκ Μπόις με 3-1.Ήταν η πρώτη νίκη των Ελβετών  φθάνοντας τους 4 βαθμούς και πλέον στις 3 Νοεμβρίου στο ΓΣΠ οι δύο ομάδες θα δώσουν μεγάλο ντέρμπι για την πρόκριση, Το ΑΠΟΕΛ έμεινε στους 6 όσους έχει τώρα και ο Ολυμπιακός που κέρδισε εύκολα την Αστάνα. Το ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε καλά όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια και ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο ήταν πολύ πίσω από τις προσδοκίες και τις δυνατότητες της ομάδας και δέχθηκε δίκαια την ήττα αν και τα δύο γκολ προήλθαν από πέναλτι .Για άλλη μια φορά ξεκίνησε τον αγώνα ο Βάντερ και χωρίς να προσφέρει κάτι έγινε αλλαγή από τον Γιαννιώτα που ήταν στον πάγκο. Νωρίς στο β΄ ημίχρονο αποχώρησε ο Καρλάο και την θέση του πήρε ο Μερκής που στην πρώτη του φάση υπέπεσε στο πρώτο πέναλτι.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για το ΑΠΟΕΛ. Μόλις στο 14΄ ο Εφραίμ άνοιξε το σκορ με ψηλοκρεμαστό πλασέ. Η συνέχει ανήκε στους Ελβετούς που κυριάρχησαν δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Στο 18΄ ήρθε η ισοφάριση από τον Οαρό.

. Ο Οαρό έδωσε προβάδισμα στο 52΄ σκοράροντας μετά από την απόκρουση του Βάτερμαν στο δικό του πέναλτι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο ίδιος στο 82΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι

ΓΙΑΝΓΚ ΜΠΟΪΣ: Μβογκό, Βον Μπέργκεν, Λέτζιακς, Ραβέ, Σικ (80΄ Μπερτόνε), Σούτερ, Νούχου, Ζακάρια, Κούμπο, Σανόγκο, Οαρό (84΄ Φράι)

 

Στον πάγκο: Βέλφλι, Γκάιτς, Ρόχατ, Ντουά, Μπαμπού

 

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ, Καρλάο (49΄ Μερκής), Λάγο, Μοράις, Βινίσιους, Μπερτόλιο (78΄ Μπρεσάν), Εφραίμ, Βάντερ (68΄ Γιαννιώτας), Σωτηρίου

 

Στον πάγκο: Πάρντο, Αρτυματάς, Αλεξάνδρου, Αλωνεύτης

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τόμπιας Φελτς (Γερμανία)

 

ΓΗΠΕΔΟ: Stade De Suiss

 

ΘΕΑΤΕΣ: 8.000 (350 φίλοι του ΑΠΟΕΛ)

 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σανόγκο, Νούχου, Ζακάρια, Λέτζιακς / Σωτηρίου, Μερκής, Μιλάνοφ