25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Ο Κίρζης ξεκαθαρίζει τους στόχους του Απόλλωνα

By on 20 Οκτωβρίου, 2016 0 1251 Views

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης μίλησε στο Κανάλι 6 και είπε σημαντικά πράγματα.
«Ο Απόλλωνας είναι σε δύσκολη θέση. Δεν είναι καλές οι μέρες μετά το παιχνίδι με τον Ερμή, είναι μια φουρτούνα όμως τα καράβια πάντοτε δεν αντιμετωπίζουν πάντα θάλασσες χωρίς κύματα. Υπάρχουν και μέρες με καταιγίδες» είπε αρχικά και πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

«Καθήκον και υποχρέωση μας σαν διοίκηση και εμένα σαν πρόεδρος είναι να προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε την κατάσταση. Πρώτα εγώ και η διοίκηση αναγνωρίζουμε ότι δεν είμαστε στην θέση που θέλουμε να βρισκόμαστε. Απογοητεύσαμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας πρώτα από όλα. Δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες μέχρι σήμερα και χρειαζόμαστε δουλειά και διάφορα άλλα για να επανέλθουμε στον δρόμο των επιτυχιών και εκεί που πρέπει να βρίσκεται ο Απόλλωνας».

Για το κλείσιμο των παικτών στο ξενοδοχείο…
«Κάποια θέματα δεν τα συζητάμε δημόσια. Οι παίκτες θα είναι το απόγευμα μετά την προπόνηση στο ξενοδοχείο».

Για την απόφαση να συνεχίσει ο προπονητής…
«Αυτό που κάνουμε εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια είναι να παίρνουμε αποφάσεις για το καλό της ομάδας. Εμείς έχουμε την ευθύνη. Σε αυτή την περίπτωση πήραμε την απόφαση για να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι, να ηρεμήσει και να επανέλθουμε στον δρόμο των επιτυχιών».

Δεν θεωρείται ότι είναι καμένο χαρτί ο προπονητής;
«Δεν πιστεύω σε τέτοιες εκφράσεις. Ο συγκεκριμένος προπονητής πριν λίγους μήνες ψηφίστηκε σαν ο καλύτερος προπονητής της περσινής σεζόν. Έχει το μερίδιο του ο προπονητής για την εικόνα, όπως το έχουν οι ποδοσφαιριστές αλλά και εγώ σαν πρόεδρος. Βάλαμε όλα τα δεδομένα κάτω και πιστεύουμε ότι η ομάδα θα ανακάμψει και σιγά, σιγά θα φέρουμε τον κόσμο ξανά στο γήπεδο».

Τέθηκε στο τραπέζι και η οικονομική πτυχή της αποδέσμευσης του προπονητή;
«Όχι δεν λήφθηκε αυτό υπόψην Αυτό το πράγμα είναι μακριά από την πραγματικότητα. Υπάρχει ένα ποσό το οποίο αν αποφασίζαμε να έφευγε ο προπονητής δεν θα μας απέτρεπε»

Για τους στόχους…
«Είμαστε 11 βαθμούς από την κορυφή, όμως δεν σημαίνει ότι θα τα βάλουμε κάτω. Η ιστορία του Απόλλωνα αυτό μας επιβάλλει. Δεν σημαίνει ότι θα σηκώσουμε τα χέρια ψηλά μετά από 2-3 άσχημα αποτελέσματα. Το καλοκαίρι πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Τώρα λίγους μήνες μετά είμαστε πολύ πίσω, δεν μπορούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα πρέπει να βάλουμε στόχους πιο εφικτούς μέχρι να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα. Σιγά, σιγά αν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες να αναθεωρήσουμε ξανά».