19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Να μάθουν τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ

By on 19 Οκτωβρίου, 2016 0 943 Views

Η απάντηση του ΑΠΟΕΛ στις αιχμές από την Ομόνοια για την ανάδειξη της ομάδας των γαλαζοκιτρίνων ως ομάδα fair play είναι από στόματος Νεκτάροιυ Πετεβίνου,στην μελέτη των κριτηρίων της ΟΥΕΦΑ για ανάδειξη των ομάδων Fair play.Να προσθέσουμε ότι η ΚΟΠ ακολουθώντας τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ αναδεικνύει τις ομάδς Fair play με βάσει τις εκθέσεις των παρατηρητών και όχι με υποκειμενικά κριτήρια των μελών του ΔΣ .Κατα τα άλλα αποφασισμένοι για βαθμολογικό κέρδος είναι στο ΑΠΟΕΛ, ενόψει της αναμέτρηση με την Γιούνγκ Μπόις.

«Έχουμε να διαχειριστούμε ένα θετικό απολογισμό. Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή αγωνιστική φάση. Πάμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση στη Βέρνη για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί για να το πάρουμε. Ειδικά φέτος και αν το συγκρίνουμε με πέρσι, έχουμε ωριμάσει περισσότερο ως ομάδα, ξέρουμε ποια ήταν τα λάθη μας. Φαίνεται ότι μέχρι στιγμής τα εφαρμόζουμε και για αυτό έχουμε αυτό το πλεονέκτημα. Δεν έχουμε πετύχει όμως κάτι» ανέφερε στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αν τους προβληματίζει ο συνθετικός χορτοτάπητας…

«Είναι μια ιδιαιτερότητα που δεν είναι συνήθης για μια ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ. Τα τελευταία χρόνια το ΑΠΟΕΛ κλήθηκε να παίξει αρκετές φορές σε τέτοιου είδους γήπεδα. Το δύσκολο είναι τα πρώτα λεπτά. Αν αντεπεξέλθουμε αυτό το 20λεπτο θα μπορούμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι».

Για την αντίδραση της Ομόνοιας για το ότι το ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα Fair play…

«Καλά κάνει η Ομόνοια να πάει να μάθει τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ να τα αξιολογήσει και η ίδια, να μάθει το αποτέλεσμα και να μας το πει».