29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Το ΑΠΟΕΛ ίσως σφραγίσει την πρόκριση την Πέμπτη

By on 17 Οκτωβρίου, 2016 0 1000 Views

Το ΑΠΟΕΛ με θετικό αποτέλεσμα στην Ελβετία  ίσως σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση τουEuropa League και θα τα δώσει όλα για τη νίκη την Πέμπτη. Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνος.

«Το επόμενο 20ημερο θα είναι σημαντικό όσον αφορά την ευρωπαϊκή πορεία καθώς αν πετύχουμε θετικά αποτελέσματα ίσως να είναι καθοριστικά. Το επόμενο παιχνίδι είναι σε δύσκολη έδρα, μια έδρα με ιδιαιτερότητες, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει το τελευταίο της χαρτί. Θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους αλλά εμείς θα πάμε με σκοπό το βαθμολογικό κέρδος Την μελετήσαμε σαν ομάδα, ξέρουμε τα δυνατά και τα τρωτά της σημεία και τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο» είπε αρχικά.

**«Οι ομάδες που προέρχονται από πρωταθλήματα που υπάρχει το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, δίνουν μεγάλη σημασία στον ευρωπαϊκό όμιλο και μετά τον Δεκέμβριο προσαρμόζονται στο πρωτάθλημα και παρουσιάζονται πολύ καλύτερες. Το τι δείχνει στο πρωτάθλημα ο αντίπαλος δεν έχει καμιά σημασία με το τι θα δείξει στο μεταξύ μας παιχνίδι».

**«Είναι ένας όμιλος ισορροπημένος, όλες οι ομάδες μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα, εμείς το πετύχαμε στον καλύτερο βαθμό. Εμείς στην έδρα μας αν πετύχουμε το απόλυτο και έχουμε και κέρδος εκτός κλειδώνουμε το εισιτήριο. Τώρα πρέπει να διαχειριστούμε την πρώτη θέση και πρέπει να βάλουμε κόπο στο γήπεδο για να την διατηρήσουμε. Στόχος μας είναι να πάμε στην Βέρνη και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για τους Ντε Καμάργκο και Ορλάντι…
«Οι δυο ποδοσφαιριστές κάνουν πρόγραμμα πιο δύσκολο από το κανονικά αλλά άλλο το ατομικό πρόγραμμα και άλλο να είσαι στις κανονικές προπονήσεις και να παίζεις στα διτέρματα. Όπως αντιλαμβάνομαι είναι κάπως δύσκολο να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Ο προπονητής μας είπε ότι δεν θέλει να ρισκάρει, τους θέλει 100% έτοιμους για να επιστρέψουν».

Πόσο κόσμο περιμένετε να έχετε στο πλευρό σας στην Ελβετία;
«Γύρω στα 400 άτομα. Εδώ και 10 μέρες κλείσαμε την ναυλωμένη πτήση. Γύρω σα 100 άτομα εκτός της πτήσης εξασφάλισαν επίσης εισιτήρια και θα έρθει και ένας μεγάλος αριθμός ατόμων από την Αγγλία και  τις γύρω περιοχές».