28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Κάρβερ θέλει καλή σχέση Ομόνοιας και Εθνικών ομάδων

Ο Κάρβερ θέλει καλή σχέση Ομόνοιας και Εθνικών ομάδων

By on 18 Αυγούστου, 2016 0 950 Views

Αναλυτικά ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Την πρώτη του γνωριμία με στελέχη της εθνικής ομάδας της Κύπρου είχε την περασμένη Τρίτη (16/08) ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κ. Τζον Κάρβερ.

Μετά από πρωτοβουλία του, ο Άγγλος προπονητής της ομάδας μας, παρακολούθησε προπόνηση της εθνικής ομάδας U21 και κατά την εκεί παρουσία του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ΚΟΠ, κ. Σάββα Κωνσταντίνου, τον προπονητή της εθνικής ομάδας της Κύπρου, κ. Χριστάκη Χριστοφόρου, αλλά και τον προπονητή της εθνικής ομάδας της Κύπρου U21, κ. Νίκο Ανδρονίκου.

Ο κ. Τζον Κάρβερ ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας:

“Είναι πολύ σημαντικό το ότι συναντήθηκα με τον προπονητή της εθνικής ομάδας, τον προπονητή της εθνικής Ελπίδων, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή της ΚΟΠ. Θεωρώ σημαντικό ένας ποδοσφαιριστής να αγωνίζεται στην εθνική του ομάδα. Συνεπώς, στοχεύω να δουλεύω με τρόπο που θα βοηθώ τους δικούς μας ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου. Με την επίσκεψή μου επιδίωξα να γνωρίσω τις ιδέες και τη φιλοσοφία που υπάρχει γύρω από την εθνική ομάδα της Κύπρου, αλλά και να γνωρίσουν και αυτοί τις δικές μας ιδέες και τη δική μας φιλοσοφία.

Συμφωνήσαμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας. Τους προσκάλεσα να έρθουν, όποτε οι ίδιοι το επιθυμούν, στο προπονητικό μας κέντρο για να παρακολουθήσουν κάποια δική μας προπόνηση. Αυτή είναι μία συνηθισμένη πρακτική στην Αγγλία. Δεν είναι μόνο ότι γνωρίζεις κάποιους νέους ανθρώπους, αλλά με αυτόν τον τρόπο είναι πιθανό να γνωρίσεις κάτι διαφορετικό στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ποτέ δεν πρέπει να σταματάς να μαθαίνεις και να ενημερώνεσαι.

Σε γενικές γραμμές, θέλω να δημιουργήσω μία καλή σχέση ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και την Εθνική ομάδα”.

Άπαντες στην εθνική ομάδα εξέφρασαν στον κ. Κάρβερ την ικανοποίησή τους για το ενδιαφέρον που επέδειξε, την πρωτοβουλία που ανέπτυξε, αλλά και τη μεγάλη του διάθεση για να δημιουργηθεί άριστη συνεργασία.