28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Beach Volley U19: Ο παγκόσμιος τίτλος στους Bραζιλιάνους Renato και Rafael

By on 12 Αυγούστου, 2016 0 8805 Views

Παγκόσμιοι πρωταθλητές οι Βραζιλιάνοι Renato και Rafael στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley U19 στους Άνδρες που φιλοξενήθηκε στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα. Οι δυο Βραζιλιάνοι μετά από ένα ισορροπημένο αγώνα κέρδισαν τους Ελβετούς Breer και Hausener με 2-0 σετ και κατέκτησαν τον τίτλο.

Ο αγώνας είχε δυο όψεις αφού στο πρώτο σετ οι Βραζιλιάνοι ήταν ανώτεροι, ενώ στο δεύτερο
Οι Βραζιλιάνοι Renato και Rafael δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα στο πρώτο σετ. Επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους και έχοντας σωστές αποφάσεις στα κρίσιμα σημεία κέρδισαν το πρώτο σετ με 21-14 αποκτώντας ψυχολογικό πλεονέκτημα.

Στο δεύτερο σετ οι Βραζιλιάνοι αρχικά ανέλαβαν την πρωτοβουλία παίρνοντας διαφορά στο σκορ, αλλά στη συνέχεια οι Ελβετοί ανέβηκαν, άσκησαν πίεση και ο αγώνας πήγαινε πόντο- πόντο. Τελικά, οι Renato και Rafael έδειξαν ψυχραιμία και κέρδισαν το σετ με 21-19 και τον παγκόσμιο τίτλο με 2-0.

Λιτή και ωραία τελετή λήξης
Μετά τη λήξη του τελικού ανδρών έγινε η τελετή λήξης που ήταν λιτή και όμορφη και στο πλαίσιο αυτής έγιναν οι απονομές. Το τρόπαιο στις παγκόσμιες πρωταθλήτριες Βραζιλιάνες Duda και Victoria απένειμε ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δρ Μιχάλης Κρασιάς.

Επίσης απονεμήθηκε ειδικό βραβείο στην Ολλανδέζα Daalderop, ενώ MVP του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αναδείχθηκε η Βραζιλιάνα Duda. Το τρόπαιο στους παγκόσμιους πρωταθλητές Renato και Rafael απένειμαν ο δημαρχεύων Λάρνακας Πέτρος Χριστοδούλου και εκ μέρους της Πετρολίνα ο Ντίνος Λευκαρίτης. Εξάλλου, ο πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης απένειμε το αργυρό μετάλλιο στους δευτεραθλητές Breer και Hausener. MVP του Παγκοσμίου αναδείχθηκε ο Βραζιλιάνος Renato.

Πηγή: volleyball.org.cy