25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Τ.Κετσπάγια: «Υπάρχει η πιθανότητα μετεγγραφής»

By on 12 Αυγούστου, 2016 0 9924 Views

Ορθάνοιχτο άφησε το ενδεχόμενο για επιπλέον προσθήκη στην ΑΕΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το 2-1 επί των Τρικάλων. Τι είπε για Πατίτο και Αλμέιδα.

«Παράθυρο» για μετεγγραφή άφησε ανοιχτό ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά τη νίκη της ΑΕΚ στα Τρίκαλα με 2-1.

«Από την στιγμή που υπάρχει η πιθανότητα μετεγγραφής μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, δεν μπορούμε να πούμε πως έκλεισε το ρόστερ», ανέφερε ο Γεωργιανός τεχνικός.

Σχολιάζοντας την απόδοση της ομάδας του είπε: «Σιγά-σιγά η ομάδα παίζει καλά. Παρόλο που είχαμε απουσίες, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ, δώσαμε ευκαιρίες και στους νεαρούς παίκτες», ενώ ειδικότερα μιλώντας για τους Πατίτο και Αλμέιδα, που ήταν και οι σκόρερ της ΑΕΚ, τόνισε: «Και ο ένας και ο άλλος προσπάθησαν. Δεν είναι στα επίπεδα που θέλουμε και που θέλουν και οι ίδιοι. Έχουμε όμως δρόμο μπροστά μας».

Τέλος, αναφερόμενος στις ευκαιρίες που πήραν οι νεαροί Γιαννούτσος, Τσέλιος και Μαρκοπουλιώτης, τόνισε: «Έχουμε νέα παιδιά, που είναι κοντά στην πρώτη ομάδα. Και θέλουμε να δίνουμε και ευκαιρίες. Θέλουν δουλειά και θέλουν και χρόνο. Το καλό είναι πως υπάρχουν παιδιά που έχουν ταλέντο και ελπίζουμε πως ο χρόνος θα δείξει. Και υπάρχουν ήδη παιδιά που είναι στην πρώτη ομάδα και παίζουν».

Πηγή: sport-fm.gr