24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Κ. Δημητρίου: “Με σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά χωρίς φόβο”

By on 12 Αυγούστου, 2016 0 1436 Views

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ Λάρνακας μίλησε στο Ράδιο Πρώτο στην εκπομπή ΠρώτοSports, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά:

Για τον πρώτο αγώνα με την Σλόβαν Λίμπερετς…

“Είναι θετικό το ότι δεν μεσολαβεί παιχνίδι για το πρωτάθλημα μετά και την αναβολή του παιχνιδιού της πρεμιέρας. Πάμε 100% έτοιμοι στα διπλά παιχνίδια με την Σλόβαν. Εκεί θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα που θα μας φέρει πιο κοντά για δεύτερη φορά στην ιστορία μας στο όνειρο της συμμετοχής στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Με σεμνότητα και ταπεινότητα. Ξέρουμε ποιον έχουμε απέναντι μας. Έχουμε αποδείξει, όμως, ότι μπορούμε να κοντράρουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Πρώτα πρέπει να κτυπήσουμε ένα καλό σκορ στον πρώτο αγώνα και μετά την πρόκριση στον επαναληπτικό.”

Για την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο…

“Αναμένουμε πάρα πολύ κόσμο. Ακόμη περισσότερο βοηθάει τώρα το γεγονός ότι είμαστε ακόμη ένα βήμα πριν από τους Ομίλους. Το έχουμε πει πάμπολες φορές και εμείς εκφράζοντας την επίσημη θέση της ομάδας, αλλά και δια στόματος των ποδοσφαιριστών και προπονητών ότι θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θέλω να τονίσω όμως ότι χρειάζεται να γίνει πρώτα η πρώτη υπέρβαση πριν πάμε στην Τσεχία και μετά να την υπερασπιστούμε. Με σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά χωρίς φόβο.”

Για την παρουσίαση του νέου ρόστερ…

“Πρώτα πρέπει να επιστρέψουν οι παίκτες στις προπονήσεις. Όλοι πήραμε κάποιες ανάσες. Το απόγευμα ξαναρχίζουν οι προπονήσεις. Το πρόγραμμα έχει πρώτα Fan-day στις 19:00 – 20:30 και στη συνέχεια είναι η παρουσίαση του νέου ρόστερ. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία και για τον κόσμο να βρεθεί με τους ποδοσφαιριστές και να απολαύσουν όλοι μαζί τις μεγάλες στιγμές της ΑΕΚ, στο Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας.”