19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1
  • Ακόμη μια κόντρα αυτή την φορά εκτός πίστας… οι σχέσεις τους σε τεντωμένο σχοινί (video)

Ακόμη μια κόντρα αυτή την φορά εκτός πίστας… οι σχέσεις τους σε τεντωμένο σχοινί (video)

By on 12 Αυγούστου, 2016 0 38226 Views

Άλλη μια κόντρα είχαν οι οδηγοί της Mercedes, Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ, σχετικά με την pole position του Γερμανού την προηγούμενη ημέρα του Ουγγρικού Γκραν Πρι.

Ο Βρετανός ξεκίνησε λέγοντας:« Στα 23 χρόνια που οδηγώ, αν υπάρξει διπλό κούνημα κίτρινης σημαίας, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να σταματήσεις, αλλά ο Νίκο συνέχισε με την ίδια ταχύτητα όπως εγώ στον προηγούμενο χρονομετρημένο γύρο».

Στη συνέχεια ο 31χρονος συμπλήρωσε:« Είναι ανησυχητικό. Πηγαίνοντας στον επόμενο αγώνα, μπορεί να πηγαίνουμε για την pole position με διπλή κίτρινη σημαία και τώρα ξέρουμε ότι το μόνο που θα έχουμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε λίγο το γκάζι και να χάσουμε ένα δέκατο του δευτερολέπτου, να πάμε καλά σε ένα κομμάτι της πίστας και να είμαστε καλά».

Ο Ρόσμπεργκ με την σειρά του χτύπησε τον συνοδηγό του στην πλάτη και είπε:« Ευχαριστώ για την δήλωσή σου» και πρόσθεσε: «Αυτό που έπρεπε να κάνω κάτω απο καθεστώς διπλής κίτρινης σημαίας ήταν να μειώσω σημαντικά την ταχύτητά μου. Πήγα 20 χιλιόμετρα λιγότερα, και αυτά τα χιλιόμετρα είναι πολύ σημαντικά για την Formula 1. Επιβράδυνα 30 μέτρα πριν απο το σημείο επιβράδυνσης».

Ο Γερμανός ολοκλήρωσε την σκέψη του:« Σίγουρα επιβράδυνα σημαντικά και για τους αγωνοδίκες ήταν σωστή η κίνησή μου, ήταν πολύ πολύ ξεκάθαρο τι έκανα».

Δείτε το σχετικό video:

https://www.youtube.com/watch?v=yuNss8pkUH0